NoviceKvalifikacije za zadnje mesto v ligi

1. maja, 2021avtor nburic0
https://bistriska-liga.si/wp-content/uploads/2021/04/c885d3aea56ca1c63b9d52b17e76dbd9-e1619777505234.jpg

Pozdravljeni tenisači!

Naš trener Simon se je ob prekomernem treniranju za Bistriško ligo poškodoval. V strokovnem štabu nismo povsem prepričani ali gre za namišljeno poškodbo, ali ga v resnici tako zelo bolijo noge. Večkrat nam je že potarnal o bolečinah v nogah, predvsem pri hoji in teku, nikoli pa se to še ni zgodilo ob prekomernem igranju tenisa. Kakorkoli že je, spoštujemo njegovo odločitev in se podajamo v lov za novim tekmovalcem, ki bo zapolnil zadnje mesto v ligi.

Potencialni kandidati so se precej hitro nagrmadili in pokazali interes. Glede na to, da je redno igranje lige že mogoče, smo se odločili da pripravimo kvalifikacijski turnir ta vikend (1. in 2. maj). Na turnirju bodo igrali Nejc Ramšak, Andrej Robnik in Jure Cvahte. Odigrali bodo medsebojne tekme do 9 dobljenih iger (po pravilih lige). Najboljšega pa bo čakalo zadnje častno mesto v tekmovanju.

Vsi ostali tekmovalci, ki ste že uvrščeni v tekmovanje pa pričnite z igranjem. Zaradi zamika odprtja igrišč, se morata prvi in drugi krog odigrati do 16. maja.

Do nadalnjega,

Lep pozdrav, Nejc

Napiši komentar

Tvoj email naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena z *

All contents © copyright Nejc Buric. All rights reserved.